Een website van het War Heritage Institute

Erfgoed
War And Remembrance vzw

Educatieve activiteiten omtrent krijgsgeschiedenis.

War And Remembrance vzw

Info partner

Wie
  • War And Remembrance vzw
Waar

Contactadres:
Waalstraat 8
9870 Zulte
België

Link

War And Remembrance biedt een waaier van activiteiten aan omtrent militaire geschiedenis: lezingen, voordrachten, cursussen, bezoeken, uitstappen en zelfs meerdaagse reizen. De onderwerpen zijn ook heel divers: binnen en buiten Europa, alle mogelijke tijdvakken van prehistorie tot heden, veld- en zeeslagen maar ook historische (militaire) figuren, … Bij War And Remembrance interpreteren we krijgsgeschiedenis in de ruimst mogelijke zin.

Voor onze lezingen en cursussen doen we vaak beroep op onze eigen (bestuurs)leden, maar uiteraard verwelkomen we elk jaar opnieuw verschillende bekende en minder bekende gastsprekers. Op die manier proberen we telkens heel vernieuwend uit de hoek te komen. Het aanbod is ook heel ruim: 9 lezingen en/of cursussen per jaar (1 per maand met uitzondering van de zomervakantie), alsook 3 daguitstappen en 3 meerdaagse reizen op jaarbasis.

Onze activiteiten staan open voor iedereen, u hoeft dus geen lid te worden om te kunnen deelnemen aan onze activiteiten. Het lidmaatschap - €35 per jaar – biedt wel een aantal voordelen: het driemaandelijkse ledenmagazine ‘WARtaal’, een uitgebreide verzekering (BA en lichamelijke ongevallen) en natuurlijk jaarlijks de nieuwjaarsreceptie waarop het jaarprogramma wordt bekend gemaakt.

War And Remembrance vzw

Galerij